Over het kantoor

Uit elkaar gaan is vaak een moeilijke beslissing die diep ingrijpt in jullie leven, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Als advocaat óf mediator help ik jou of jullie om het beste fundament te leggen voor een nieuwe toekomst.

Advocaat

Als partijdig advocaat stel ik jouw belang en dat van eventuele kinderen voorop.

Mediator

Of ik help jullie als mediator om samen een regeling te treffen die zoveel mogelijk recht doet aan ieders belangen.

Het is mijn missie om ook als jullie uit elkaar gaan, het beste uit jullie samen te halen. Dat doe ik door me goed in te leven in mensen en situaties en altijd te zoeken naar oplossingen. Ik geloof dat je daar op de lange termijn het gelukkigst van wordt. Pas als jullie er echt niet uitkomen, leg ik de zaak voor aan de rechtbank. Ook dan zet ik alles op alles om voor jou het beste resultaat te behalen.

Als familierechtspecialist help ik jullie ook om de gevolgen van scheiden of uit elkaar gaan in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld als jullie situaties na verloop van tijd veranderen of als er onenigheid ontstaat over eerder gemaakte afspraken.

Dit alles doe ik met diepgaande en actuele juridische kennis, in duidelijke taal, op een laagdrempelige en eigentijdse manier.

Als uit elkaar gaan het beste is,
kies dan de beste manier om uit elkaar te gaan en te blijven.

Samenwerking met andere professionals

Wanneer het nodig is, betrek ik ook graag andere professionals bij mijn zaken. Er is veel hulp beschikbaar voor stellen en gezinnen. Je kunt daarbij denken aan therapeuten, (jeugd)hulpverleners, belastingadviseurs, coaches en notarissen. Ik vind het zeer waardevol om de samenwerking met al deze professionals te zoeken, om te zien wat een stel of gezin echt nodig heeft en samen die hulp te bieden. Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd, dat ik graag inzet. Dit gebeurt natuurlijk wel altijd in overleg met jou of jullie.